pondělí 31. března 2014

Tuňákový sandwich aka příležitost k natočení druhého kecacího videa

Protože se mají sliby plnit, zvu vás opět do mé zelené kuchyně s kamerou. Snažím si zejména zvykat na záři reflektorů :-) Ne teď už vážně. Neberte mé video jako typ na svačinu, protože by to byl smutný příběh. A ty já nemám ráda. Kecací video, které nemá hlavu ani patu, ale chtěla jsem ho přesto natočit a říci, že jsem nezapomněla!

Když jsme u té svačiny, právě se mi peče v troubě recept od Monči. Taky přidám fotorecept na blog brzy. Jaká je vaše rychlá a dobrá svačina? Děláte si je i do krabiček a berete sebou ven? Já i když jdu ven na delší dobu jak 4 hodiny, musím u sebe mít alespoň něco malého. Pokud mám hlad jsem protivná a nikdo by neměl být v mé blízkosti :-) 











6 komentářů:

  1. Náhodou, hlavu a patu to má ....když se nad tím člověk zamyslí :-D :-D prostě ukázka, o čem tvůj blog bude...a hrozně moc se těším na další a další příspěvky a držím pěsti, ať ti vše vychází, jak si přeješ :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, díky za video a dodržení slibu, fakt je to super, musím říct, že mi to baví, a to nekecám. Já když chci rychlou sváču, tak si dám tvaroh s něčím nebo jogurt...a jinak jsem taky na sladký a o víkendech mi to taky chytá :-) taže jsi mi fakt pobavila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda źe té to bavi! :-) tvaroh s jahodama jsem měla dnes :-)

      Vymazat
  3. Fajn video, také se budu těšit na všechny další příspěvky a poznatky! :) Jinak s protivností v hladovém stavu jsme na tom úplně stejně, proto musím nosit pořádné svačiny do školy, jinak by to se mnou spolužáci nevydrželi :D S sebou nosím nějaké obložené pečivo, ovoce nebo třeba jogurt/tvaroh s oříšky, musli...fantazii se meze nekladou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to jsou taky mé svačiny. A teď ještě smoothie :-) všeho druhu ;-)

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář, moc si jich vážím!