středa 16. dubna 2014

Obří nákup - Nike, Adidas, Reebok, Country life a nějaká ta kosmetika...

Máte to taky, že pokud se vám něco povede, jste smutní, nebo se naopak chcete odměnit, tak jdete a koupíte si něco hezkého na sebe? Prostě si pokaždé něco najdu, proč bych si měla koupit to a to...

Já to tento týden zažila několikrát. Jednou to bylo jako bolestné a podruhé jsem se odměnila, protože dlouho cvičím a sportuji a celé věky jsem si nekoupila nic hezkého na sebe. Nejdříve jsem byla v Country Life, kde jsem si koupila samé dobroty. Poté jsem u Anděla nakoupila v A3 sportu oblečení na cvičení a nakonec jsem se odměnila nákupem kosmetiky, kterou všechny beatu blogerky oslavují, ale nezrujnuje vám peněženku. Také další novinka - příští týden jsem objednaná na měření Inbody. Před sezónou se to hodí a jsem hrozně zvědavá, jak mi vyjdou výsledky. 

Měla jsem cestu do Plzně, tak jsem si odskočila na "malý nákup" do podnikové prodejny Country Life v Nenačovicích. Nákup byl nakonec větší, ale už se nemůžu dočkat až z toho něco uvařím. 
Udělala jsem takovým "malý" vlog a dávám sem i video. Co jsem vše koupila.


Bylo toho celkem dost, ale vyplatilo se. Myslím, že jsem nakonec ušetřila dost peněz, protože tam byla hromada věcí ve slevě 50%, nebo byla jarní akce  - např. Chia semínka 300g za 110kč. No nekup to! Také byla podniková prodejna mnohem levnější, než když nakupuji ve zdravé výživě. 











Moc dobrá, doporučuji vyzkoušet. Já ji měla nadvakrát s kuřecím masem. 






Eyebrow set je nejlepší



A můžu vyrazit běhat!





Proteinová tyčinka z Rossmanna - nic moc, určitě lepší v DM :-)






Také celkem fajn, ale že bych z ní skákala dva metry vysoko se říct nedá :-)










Tady je ta čočková "polévka" :-) S bramborem a kuřecím masem. 



Ach ty nedělní palačinky





6 komentářů:

  1. Tak nevím, na co reagovat dřív, tolik skvělých věcí...ale jako vždy asi vyhraje jídlo :D Vypadá totiž naprosto báječně . Ale i běžecká výbava je super, miluji růžovou barvu na sport :))

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme na slíbený video!!! A těším se na další reporty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač Mony. Video mám v plánu na další týden :-)

      Vymazat
  3. Teda takovou úžasnou akci bych si také nechala líbit, vůbec se nedivím, že jsi se rozšoupla, ty ceny jsou super, škoda že na ně nikdy nenarazím i já:D Fakt skvělé úlovky;)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci. Já jsem typická ženská. Vidím něco ve slevě a musím to mít :-D

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář, moc si jich vážím!