sobota 5. dubna 2014

Třetí video příspěvek - TMI TAG part 1

Hledala jsem jaké inteligentní video natočit, abych se představila a měli jste o mě větší info než jen z papíru blogu.

Jsem zase nervózní tak mě omluvte za ty přežblety.

Prosím napište jakýkoli koment k videu, všech názorů si vážím.

V polovině mi došla baterka, tak dnes dotáčím druhý díl ;-)




8 komentářů:

  1. Ahoj, objevila jsem tvůj blog před pár dny a moc se mi líbí :-) video je super, působíš na mě hrozně sympaticky, dobře se to poslouchá a má to hlavu i patu, takže za mě určitě jsou videa skvělý a budu ráda, když v nich budeš pokračovat :-) Adéla

    OdpovědětVymazat
  2. Opět pěkný a je vidět, že jsi přirozená a na nic si nehraješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Moni. Já si občas přijdu taková strnulá, ale snažím se na tom pracovat :-)

      Vymazat
  3. Naprosto souhlasím! Velice sympatické a přirozené. Myslím, že blogy o sportu, jídle a obecně o zdravém stylu života jsou mnohem více přínosné, než jen nějaké fashion blogs náctiletých holek... Kdybys náhodou potřebovala inspiraci k novým zdravým receptům, čerpej zde! :)) http://healthy-plate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Anjo. Také si myslím, že je fajn sledovat, jak na sobě lidi pracují i po stránce fyzické a zdravotní. Miluji ty proměny. Snad se mi to také podaří :-)

      Vymazat
  4. Ahojky! Pěkné videjko. :-) Akorát mě trochu rušilo to jídlo, ale tak chápu, že to člověku získá trochu času na přemýšlení. :-) Jinak k minulému článku: já jsem vyběhla minulý týden po sto letech a pak mě asi tři dny bolely kyčle - no důchodkyně hadr. :-D Ale už se docela těším, až si to zopáknu. Jsi moc milá a sympatická a už se těším na druhou část videa. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi dobrá že jsi běžela!! Super ;-) za chvili tě to chytí a nepustí. Jsem ráda že se ti video líbilo :-) přitom natáčení člověku vyhladoví :-) příště už chroupat nic nebudu. Jenom pít :-)

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář, moc si jich vážím!