pátek 28. února 2014

Jsem blízko cíli?

Jak jsem již psala v mém článku a cílech zde, mám velmi podrobnou a přesnou představu, jak bych chtěla aby mé tělo vypadalo. (Zatím nevím, jak moc je reálná :-) Pojďme se podívat, jak na tom nyní jsem:

Váha:73,5
Míry: vše stejné kromě pasu - 79cm. Ještě hooodně práce mě čeká.

Co se daří?

Jsem celkem spokojená, že začínám vařit (a umět vařit!) a plánovat si jídlo předem.
Trávím většinu dne na cestě a jídlo si musím jíst v autě z krabičky. Už se mi párkrát stalo, že se to nedalo jíst, ale celkově umím uvařit poživatelné jídlo. Jupí!!!
Taky jsem vynechala mléčné výrobky a opravdu je nahrazuji sójovým, rýžovým, nebo ovesným (to už nikdy - nejde z toho udělat pěna do kávy) mlékem.

Cvičení - Tady jsem spokojená. Tedy jako asi vždy pohybu mám dost. Jak se udělalo hezky a je delší dobu vidět oprášila jsem boty na běh a stále dělám HIIT doma. Do toho občas tu jógu na protažení, nebo jako odpuzovač stresu.

Co se nedaří?
Občas ujedu... Jak jsem psala v článku o arašídovém máslíčku, Bebe sušenkách atd.... Přežíračka největší. Znáte to? Nejraději bych si nafackovala, ale raději nemluvit nepsat....
Nedaří se zhubnout!!
Zařadila jsem i více kardio, ale váha nic! A to ani nepiji alkohol (občas víno....OBČAS!).
Možná je to tím, že mám hodně práce, začala škola a do toho přemýšlím o změně povolání, vycestování na Erasmus a řeším diplomku. Teď se to všechno sesypalo a já to musím řešit najednou :-(
Jsem, ale šťastná, že jsem už zdravá a nemám žádná omezení. To vnímám jako pozitivum každý den. A děkuji za to bohu :-) Fakt, že jo a to nejsem pánbíčkářka. Když se prostě něco posere pokazí, např. vám hrozí celkem hnusná choroba a nakonec jste z toho venku neubráníte se a děkujete někomu tam nahoru :-)

Příště ukázka, jak si cvičím!!





2 komentáře:

  1. Gratuluji k dosavadním úspěchům a z váhy si nic nedělej, však ono to půjde, jen se nestresovat a dám tomu čas :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář, moc si jich vážím!